Solicitați o prezentare a softului COSYS ERP

Mulțumim! Solicitarea Dvs. a fost trimisă. Vă vom contacta în curând.
Erroare. Vă rugăm să încercați din nou.
SOLICITĂ O PREZENTARE

FINANȚE & GESTIUNE

Luați decizii bazate pe cunoștințe financiare complete

Luați decizii bazate pe cunoștințe financiare complete

Fiecare companie are nevoie de departamente administrative și financiare puternice care să formeze baza unei creșteri continue. În momentul în care softurile generice și Spreadsheet-ul nu vă mai pot asigura dezvoltarea, nevoia unui sistem de gestiune economică devine stringentă. Punem la dispoziția echipei Dvs. instrumente care ajută la optimizarea sarcinilor administrative și financiare astfel încât să vă puteți concentra resursele pe creșterea economică.

Cum vă ajută COSYS?

Gestionarea furnizorilor, clienților și a plăților

Controlați permanent finanțele afacerii Dvs. urmărind toate detaliile plăților, clienților și ale furnizorilor Dvs. Gestionați facturile, opțiunile și termenii de plată, precum și penalitățile aplicate.

Înregistrarea documentelor doar o singură dată

1x1 - eliminați erorile și economisiți timp prin înregistrarea documentelor o singură dată într-un sistem centralizat, integrat cu toate procesele specifice, unde puteți căuta, lista și imprima cu ușurință.

Planificarea activităților

Reactionați din timp folosind rapoarte generate automat, customizabile după diverse criterii și strategii bugetare. Vă oferim o perspectivă financiară pentru a sprijini deciziile Dvs, pentru a controla costurile și pentru a optimiza rentabilitatea.

Închiderea automată a conturilor

Simplificați contabilitatea prin înregistrarea automată a notelor de contabilitate din toate modulele ERP și prin rapoarte după diferite standarde cu sistemul nostru flexibil. Economisiți timp prin închiderea automată a conturilor.

Software de afacere adaptat nevoilor Dvs.

Suport 24/7

Software de viitor care crește odată cu afacerea Dvs.

Modalități dinamice de plată a serviciilor
noastre

CLIENȚII NOȘTRI

HOLLAND FARMING

HOLLAND FARMING SRL firmă mixtă, româno-olandeză, cu sediul în București, înfiinţată în anul 1997 este un furnizor foarte important pentru majoritatea fermierilor care vor să obțină producții calitative și cantitative.

AMERO

Fondată în anul 1999, AME RO este o companie de instalaţii în construcţii, respectiv tehnica clădirilor, ce s-a dezvoltat sub directa conducere a societăţii HOPFERWIESER INTERNATIONAL GmbH din Austria, societate de instalaţii fondată în anul 1870.

HARMOPAN

Societatea Harmopan dispune de o experienţă de patru decenii în producţia de făină şi produse de panificaţie de calitate unde se folosesc ingrediente naturale, fără aditivi. Aceştia achiziţionează grâul,secara, cartofii, produsele lactate, ouăle, mierea de la producători locali,pentru că este foarte important calitatea produselor.

BICON

Cu o experienţă vastă în domeniul construcţiilor, firma Bicon Construcţii, şi-a câştigat un renume de invidiat printre firmele din acelaşi domeniu în regiunea centrală a ţării.

MULTINR

MultiNR, produce de peste 20 de ani materiale de reclamă și promovare a mărfurilor, este unul dintre cei mai mari producători din Europa de Est.

PPG ROMANIA

Produsele PPG, sub brandurile OSKAR = Inovatie si Danke! = Vopseste nemteste!, se bucura de notorietate in randul consumatorilor si sunt recunoscute pentru calitatea si performanta lor.

WAYOUT

WayOut SRL din Sfântu Gheorghe comercializează băuturi alcoolice, altele decât cele mai populare și accesorii de calitate. La sediul central în Sf. Gheorghe jud. Covasna, se ocupă de management, 
importuri, depozitare și livrări, vânzarea se face prin reprezentanții zonali prin întreagă țară.

ARTERIMPEX

Societatea Comercială SC ARTERIMPEX SRL, companie cu capital privat a familiei Benedek a fost înfiinţată în anul 1994 la Gheorgheni, judeţul Harghita.
Activitatea societăţii în domeniul industriei alimentare a început în anul 2003, lângă alte domenii de activitate precum prelucrarea cărnii, retail, vânzări en-gros.

SECUIANA

Secuiana Group din Târgu Secuiesc este proprietara a două fabrici de confecţii. Secuiana produce sub brandul Adam's întreaga gamă de articole bărbaţi care se distribuie în întreaga tară

DEPO

Depozit și magazin de materiale de construcții, cu o gamă largă de opțiuni pentru tot ce e nevoie pentru construcții sau recondiționări.

THERMO CONTROL

Thermo Control datează încă de la începutul anilor 90, atunci când proprietarul norvegian şi cel maghiar au început să adopte sistemul nordic de conservare a energiei în Ungaria, utilizând Managementul energiei și Controlul Centralizat al Clădirilor (BMS – Building Management Systems).

Magazinele Bertis

Lanțul de magazine Bertis asigură funcționarea a zece magazine în județul Covasna. Suntem prezenți în Sfântu Gheorghe cu șapte magazine, un magazin în orașul Covasna și două în Târgu Secuiesc.

Restaurantele Bertis

Big Mama, Bertis Pub, Pivnița Sfântu Gheorghe, Orchidea Events. În cele cinci restaurante și sala de evenimente din Sfântu Gheorghe se pune un accent deosebit pe calitatea ofertelor și servirea impecabilă.

TEGA

COSYS este partenerul Tega SA din anul 2011 atât ca prestator de servicii soft cât şi ca furnizor şi prestator de servicii de întreţinere hard. S.C. TEGA S.A. funcţionează prin Hotărârea Consiliului Local nr. 41 / 1996. ca succesor de drept al R.A.A.D.P, de două decenii, este cea mai mare companie în județul Covasna care gestionează serviciile publice de salubrizare al deșeurilor municipale.

BERTIKRIS

La firma Bertikris prelucrarea datelor din producție a fost gestionată prin tabele excel, înaintea adaptării sistemului integrat COSYS ERP, care administrează toate aspectele a procesului de producție: urmărire LOT, cântare dotate cu imprimante de coduri de bare, urmărirea cheltuielilor pe produs, și gestionarea cantităților pe baza nevoilor și comenzilor primite de la agenți.

" COSYS srl. este partenerul Tega SA din anul 2011. În toatã aceastã perioadã managementul şi personalul de specialitate al COSYS au dat dovadã de empatie, profesionalism, promptitudine şi spirit inovator."

Máté László Csaba

" Recomand firma COSYS ca fiind un colaborator profesionist și de încredere pentru orice companie cu care va relaționa și apreciez serviciile sale de calitate și flexibilitatea soluțiilor oferite. "

Dr. Kelemen Andrei

Spitalul Municipal Tg. Secuiesc

" În tot acest lung timp de colaborare am apreciat profesionalismul și disponibilitatea de care au dat dovadă atât cu ocazia implementării sistemului, cât și în asistența pentru continuă bună funcționare a sistemului informatic."

Dobra László

Director, Secuiana SA

Fiecare afacere are nevoi diferite.

Contactați-ne să discutăm despre nevoile Dvs.

Solicitați mai multe informații:

Mulțumim! Mesajul a fost trimis, vă vom contacta în curând!
Eroare la trimiterea mesajului. Vă rugăm să încercați din nou.

COSYS COMPUTER SYSTEMS SRL

Str. Daliei, Nr. 2, Bl. 44/B/1
Sf. Gheorghe, Jud. Covasna
520089 Romania

+40267-351-619
+40745-345-444

office@cosys.ro