Solicitați o prezentare a softului COSYS ERP

Mulțumim! Solicitarea Dvs. a fost trimisă. Vă vom contacta în curând.
Erroare. Vă rugăm să încercați din nou.
SOLICITĂ O PREZENTARE

BUSINESS INTELLIGENCE

Transformați datele în cunoștințe valoroase pentru a proiecta conștient viitorul afacerilor Dvs.

Transformați datele în cunoștințe valoroase pentru a proiecta conștient viitorul afacerilor Dvs.

Toată lumea ar vrea să ințeleagă trecutul și să prezică viitorul. Cosys BI colectează și extrage informații valoroase din multitudinea de date produse de compania Dvs. în fiecare zi. Ajutați-vă angajații să ia decizii informate, asigurându-le acces 24/7 la rapoartele customizate care oferă noi perspective asupra factorilor care vă afectează întreprinderea. Permiteți identificarea ușoară a problemelor și a posibilelor îmbunătățiri, astfel veți deveni din ce în ce mai competitivi.

Cum vă ajută COSYS?

Rapoarte real-time

Rapoarte directe și ușor de înțeles generate în timp real, adaptate obiectivelor afacerii Dvs. care vă vor ghida în luarea deciziilor strategice celor mai bune.

Viziune de ansamblu

Prin interogări adaptabile vă oferim posibilitatea de a privi datele generate de afacerea Dvs. din perspective și nivele de detaliu diferite pentru o viziune de ansamblu completă.

Colectați, organizați și analizați date din toate operațiunile afacerii

Ca parte a unui sistem integrat de ERP, Cosys BI vă ajută să colectați, organizați și analizați toate datele din operațiile Dvs. de business și să le transformați în cunoștințe valoroase.

Acces de pe orice device

Aveți acces tot timpul la informațiile de care aveți nevoie. Puteți accesa informațiile prin orice dispozitiv, printr-o interfață user-friendly, îmbunătățind astfel viteza de reacție a companiei Dvs.

Software de afacere adaptat nevoilor Dvs.

Suport 24/7

Software de viitor care crește odată cu afacerea Dvs.

Modalități dinamice de plată a serviciilor
noastre

CLIENȚII NOȘTRI

HOLLAND FARMING

HOLLAND FARMING SRL firmă mixtă, româno-olandeză, cu sediul în București, înfiinţată în anul 1997 este un furnizor foarte important pentru majoritatea fermierilor care vor să obțină producții calitative și cantitative.

AMERO

Fondată în anul 1999, AME RO este o companie de instalaţii în construcţii, respectiv tehnica clădirilor, ce s-a dezvoltat sub directa conducere a societăţii HOPFERWIESER INTERNATIONAL GmbH din Austria, societate de instalaţii fondată în anul 1870.

HARMOPAN

Societatea Harmopan dispune de o experienţă de patru decenii în producţia de făină şi produse de panificaţie de calitate unde se folosesc ingrediente naturale, fără aditivi. Aceştia achiziţionează grâul,secara, cartofii, produsele lactate, ouăle, mierea de la producători locali,pentru că este foarte important calitatea produselor.

BICON

Cu o experienţă vastă în domeniul construcţiilor, firma Bicon Construcţii, şi-a câştigat un renume de invidiat printre firmele din acelaşi domeniu în regiunea centrală a ţării.

MULTINR

MultiNR, produce de peste 20 de ani materiale de reclamă și promovare a mărfurilor, este unul dintre cei mai mari producători din Europa de Est.

PPG ROMANIA

Produsele PPG, sub brandurile OSKAR = Inovatie si Danke! = Vopseste nemteste!, se bucura de notorietate in randul consumatorilor si sunt recunoscute pentru calitatea si performanta lor.

WAYOUT

WayOut SRL din Sfântu Gheorghe comercializează băuturi alcoolice, altele decât cele mai populare și accesorii de calitate. La sediul central în Sf. Gheorghe jud. Covasna, se ocupă de management, 
importuri, depozitare și livrări, vânzarea se face prin reprezentanții zonali prin întreagă țară.

ARTERIMPEX

Societatea Comercială SC ARTERIMPEX SRL, companie cu capital privat a familiei Benedek a fost înfiinţată în anul 1994 la Gheorgheni, judeţul Harghita.
Activitatea societăţii în domeniul industriei alimentare a început în anul 2003, lângă alte domenii de activitate precum prelucrarea cărnii, retail, vânzări en-gros.

SECUIANA

Secuiana Group din Târgu Secuiesc este proprietara a două fabrici de confecţii. Secuiana produce sub brandul Adam's întreaga gamă de articole bărbaţi care se distribuie în întreaga tară

DEPO

Depozit și magazin de materiale de construcții, cu o gamă largă de opțiuni pentru tot ce e nevoie pentru construcții sau recondiționări.

THERMO CONTROL

Thermo Control datează încă de la începutul anilor 90, atunci când proprietarul norvegian şi cel maghiar au început să adopte sistemul nordic de conservare a energiei în Ungaria, utilizând Managementul energiei și Controlul Centralizat al Clădirilor (BMS – Building Management Systems).

Magazinele Bertis

Lanțul de magazine Bertis asigură funcționarea a zece magazine în județul Covasna. Suntem prezenți în Sfântu Gheorghe cu șapte magazine, un magazin în orașul Covasna și două în Târgu Secuiesc.

Restaurantele Bertis

Big Mama, Bertis Pub, Pivnița Sfântu Gheorghe, Orchidea Events. În cele cinci restaurante și sala de evenimente din Sfântu Gheorghe se pune un accent deosebit pe calitatea ofertelor și servirea impecabilă.

TEGA

COSYS este partenerul Tega SA din anul 2011 atât ca prestator de servicii soft cât şi ca furnizor şi prestator de servicii de întreţinere hard. S.C. TEGA S.A. funcţionează prin Hotărârea Consiliului Local nr. 41 / 1996. ca succesor de drept al R.A.A.D.P, de două decenii, este cea mai mare companie în județul Covasna care gestionează serviciile publice de salubrizare al deșeurilor municipale.

BERTIKRIS

La firma Bertikris prelucrarea datelor din producție a fost gestionată prin tabele excel, înaintea adaptării sistemului integrat COSYS ERP, care administrează toate aspectele a procesului de producție: urmărire LOT, cântare dotate cu imprimante de coduri de bare, urmărirea cheltuielilor pe produs, și gestionarea cantităților pe baza nevoilor și comenzilor primite de la agenți.

" COSYS srl. este partenerul Tega SA din anul 2011. În toatã aceastã perioadã managementul şi personalul de specialitate al COSYS au dat dovadã de empatie, profesionalism, promptitudine şi spirit inovator."

Máté László Csaba

" Recomand firma COSYS ca fiind un colaborator profesionist și de încredere pentru orice companie cu care va relaționa și apreciez serviciile sale de calitate și flexibilitatea soluțiilor oferite. "

Dr. Kelemen Andrei

Spitalul Municipal Tg. Secuiesc

" În tot acest lung timp de colaborare am apreciat profesionalismul și disponibilitatea de care au dat dovadă atât cu ocazia implementării sistemului, cât și în asistența pentru continuă bună funcționare a sistemului informatic."

Dobra László

Director, Secuiana SA

Fiecare afacere are nevoi diferite.

Contactați-ne să discutăm despre nevoile Dvs.

Solicitați mai multe informații:

Mulțumim! Mesajul a fost trimis, vă vom contacta în curând!
Eroare la trimiterea mesajului. Vă rugăm să încercați din nou.

COSYS COMPUTER SYSTEMS SRL

Str. Daliei, Nr. 2, Bl. 44/B/1
Sf. Gheorghe, Jud. Covasna
520089 Romania

+40267-351-619
+40745-345-444

office@cosys.ro