Solicitați o prezentare a softului COSYS ERP

Mulțumim! Solicitarea Dvs. a fost trimisă. Vă vom contacta în curând.
Erroare. Vă rugăm să încercați din nou.
SOLICITĂ O PREZENTARE

RETAIL

Obțineți vizibilitate în operațiunile Dvs.

Obțineți vizibilitate în operațiunile Dvs.

Preluați controlul asupra unităților de vânzare și gestionați toate verigile din lanțul de aprovizionare: drumul de la fabrică sau depozit, departamentul de vânzări, gestionare, contabilizare și salarizare. Soluția noastră de supply chain management, integrat cu funcții de bază ERP vă permite să planificați cererea clienților, să optimizați procesele și să livrați calitate la timp. O imagine completă asupra operațiunilor Dvs. vă va permite să îndepliniți nevoile clienților și astfel veți fi cu cel puțin un pas înaintea concurenței.

Cum vă ajută COSYS?

Point-of-sale

POS-ul este punctul de contact cu clienții Dvs. Maximizarea experienței clientului este un factor cheie. Integrat cu module de inventar și financiar, sistemul nostru POS vă va permite să ajustați prețurile, să puneți în aplicare noi procese de afaceri, sisteme de reduceri și promoții.

Vânzare oriunde

Avem soluții pentru ca afacerea Dvs. să funcționeze și pe internet. Fiți la dispoziția clienților Dvs. nu numai în interiorul magazinului, ci și pe web și pe platformele mobile.

Gestiunea depozitului

Optimizați procesele de depozitare și distribuție, activitățile logistice. Reduceți costurile și îmbunătățiți eficiența prin optimizarea utilizării activelor bazate pe un sistem integrat de operațiuni inbound și outbound.

Aprovizionare și stocuri

Egalizați cererea cu oferta, gestionați comenzile, integrate cu inventarul și cu modulele financiare astfel încât să puteți înregistra comenzile și gestiona plățile. Gestionați depozitul pe baza previziunilor de inventar, cereri și vânzări.

Perspectivă financiară

Obțineți o imagine cuprinzătoare a tuturor operațiunilor Dvs. din punct de vedere financiar. Soluțiile noastre ERP de management financiar integrate cu managementul lanțului de aprovizionare vă oferă vizibilitate în operațiunile Dvs.

Software de afacere adaptat nevoilor Dvs.

Suport 24/7

Software de viitor care crește odată cu afacerea Dvs.

Modalități dinamice de plată a serviciilor
noastre

CLIENȚII NOȘTRI

HOLLAND FARMING

HOLLAND FARMING SRL firmă mixtă, româno-olandeză, cu sediul în București, înfiinţată în anul 1997 este un furnizor foarte important pentru majoritatea fermierilor care vor să obțină producții calitative și cantitative.

AMERO

Fondată în anul 1999, AME RO este o companie de instalaţii în construcţii, respectiv tehnica clădirilor, ce s-a dezvoltat sub directa conducere a societăţii HOPFERWIESER INTERNATIONAL GmbH din Austria, societate de instalaţii fondată în anul 1870.

HARMOPAN

Societatea Harmopan dispune de o experienţă de patru decenii în producţia de făină şi produse de panificaţie de calitate unde se folosesc ingrediente naturale, fără aditivi. Aceştia achiziţionează grâul,secara, cartofii, produsele lactate, ouăle, mierea de la producători locali,pentru că este foarte important calitatea produselor.

BICON

Cu o experienţă vastă în domeniul construcţiilor, firma Bicon Construcţii, şi-a câştigat un renume de invidiat printre firmele din acelaşi domeniu în regiunea centrală a ţării.

MULTINR

MultiNR, produce de peste 20 de ani materiale de reclamă și promovare a mărfurilor, este unul dintre cei mai mari producători din Europa de Est.

PPG ROMANIA

Produsele PPG, sub brandurile OSKAR = Inovatie si Danke! = Vopseste nemteste!, se bucura de notorietate in randul consumatorilor si sunt recunoscute pentru calitatea si performanta lor.

WAYOUT

WayOut SRL din Sfântu Gheorghe comercializează băuturi alcoolice, altele decât cele mai populare și accesorii de calitate. La sediul central în Sf. Gheorghe jud. Covasna, se ocupă de management, 
importuri, depozitare și livrări, vânzarea se face prin reprezentanții zonali prin întreagă țară.

ARTERIMPEX

Societatea Comercială SC ARTERIMPEX SRL, companie cu capital privat a familiei Benedek a fost înfiinţată în anul 1994 la Gheorgheni, judeţul Harghita.
Activitatea societăţii în domeniul industriei alimentare a început în anul 2003, lângă alte domenii de activitate precum prelucrarea cărnii, retail, vânzări en-gros.

SECUIANA

Secuiana Group din Târgu Secuiesc este proprietara a două fabrici de confecţii. Secuiana produce sub brandul Adam's întreaga gamă de articole bărbaţi care se distribuie în întreaga tară

DEPO

Depozit și magazin de materiale de construcții, cu o gamă largă de opțiuni pentru tot ce e nevoie pentru construcții sau recondiționări.

THERMO CONTROL

Thermo Control datează încă de la începutul anilor 90, atunci când proprietarul norvegian şi cel maghiar au început să adopte sistemul nordic de conservare a energiei în Ungaria, utilizând Managementul energiei și Controlul Centralizat al Clădirilor (BMS – Building Management Systems).

Magazinele Bertis

Lanțul de magazine Bertis asigură funcționarea a zece magazine în județul Covasna. Suntem prezenți în Sfântu Gheorghe cu șapte magazine, un magazin în orașul Covasna și două în Târgu Secuiesc.

Restaurantele Bertis

Big Mama, Bertis Pub, Pivnița Sfântu Gheorghe, Orchidea Events. În cele cinci restaurante și sala de evenimente din Sfântu Gheorghe se pune un accent deosebit pe calitatea ofertelor și servirea impecabilă.

TEGA

COSYS este partenerul Tega SA din anul 2011 atât ca prestator de servicii soft cât şi ca furnizor şi prestator de servicii de întreţinere hard. S.C. TEGA S.A. funcţionează prin Hotărârea Consiliului Local nr. 41 / 1996. ca succesor de drept al R.A.A.D.P, de două decenii, este cea mai mare companie în județul Covasna care gestionează serviciile publice de salubrizare al deșeurilor municipale.

BERTIKRIS

La firma Bertikris prelucrarea datelor din producție a fost gestionată prin tabele excel, înaintea adaptării sistemului integrat COSYS ERP, care administrează toate aspectele a procesului de producție: urmărire LOT, cântare dotate cu imprimante de coduri de bare, urmărirea cheltuielilor pe produs, și gestionarea cantităților pe baza nevoilor și comenzilor primite de la agenți.

" COSYS srl. este partenerul Tega SA din anul 2011. În toatã aceastã perioadã managementul şi personalul de specialitate al COSYS au dat dovadã de empatie, profesionalism, promptitudine şi spirit inovator."

Máté László Csaba

" Recomand firma COSYS ca fiind un colaborator profesionist și de încredere pentru orice companie cu care va relaționa și apreciez serviciile sale de calitate și flexibilitatea soluțiilor oferite. "

Dr. Kelemen Andrei

Spitalul Municipal Tg. Secuiesc

" În tot acest lung timp de colaborare am apreciat profesionalismul și disponibilitatea de care au dat dovadă atât cu ocazia implementării sistemului, cât și în asistența pentru continuă bună funcționare a sistemului informatic."

Dobra László

Director, Secuiana SA

Fiecare afacere are nevoi diferite.

Contactați-ne să discutăm despre nevoile Dvs.

Solicitați mai multe informații:

Mulțumim! Mesajul a fost trimis, vă vom contacta în curând!
Eroare la trimiterea mesajului. Vă rugăm să încercați din nou.

COSYS COMPUTER SYSTEMS SRL

Str. Daliei, Nr. 2, Bl. 44/B/1
Sf. Gheorghe, Jud. Covasna
520089 Romania

+40267-351-619
+40745-345-444

office@cosys.ro